• Jeanette

Status 2019 – hvad bringer 2020?

Opdateret: 30. dec. 2019Vil du med gennem porten og se hvad der venter i 2020? Så er vi her – altså den tid, hvor det er naturligt at gøre status, for hvad året har budt på. Har du fået opfyldt de drømme og ønsker du satte for 2019?? Eller er du måske den type, der ikke tror på det med lave ønsker for det nye år? De lykkes jo alligevel aldrig! Lad os først gøre status: Hvad du har opnået i 2019?
Har du tænkt over, at det ikke behøver at være store mål/ønsker du har opnået? Det kunne jo blot være at du er begyndt at værdsætte dig selv noget mere - mærke efter hvad, der er godt for dig! For mig personligt, har der været både gode, mindre gode og helt fantastisk oplevelser, men jeg tager det hele med mig og bruger det positivt. Det helt fantastiske for mig er jo, at jeg endelig kom i gang og YoFeGu blev skabt, mit <3barn. Der har været mange gode snakke med dejlige mennesker, gode rejser og overraskelser. Åhh ja og så er der kommet et lille nyt menneske til verden og ind i vores familie, en rigtig guldklump, som allerede har fået en særlig plads i mit hjerte. Men hvad så med 2020, hvad ønsker du og hvad vil du gerne opnå? Husk der findes ingen regler og der er ikke noget, der er for stort eller for småt! Du ved hvad der passer på dig - hvis du altså tør at mærke efter og manifestere dine ønsker.  Jeg har gået på kursus her i efteråret - hvor målet var at manifestere! Er du klar over, at det faktisk godt kan være svært at sætte et klart ønske ud i universet? Hvad er et klart ønske? Det er specifikt og målbart og skal kunne mærkes i <3'et
Jeg vil gerne vinde den store gevinst i lotto?
Er det specifikt? Nope.... for så burde jeg være millionær, for det har jeg da ønsket mig mange mange gange! Hvad er så udfordringen med at manifestere? Jo, jeg har nok ikke sådan helt mærket efter hvad det jeg gerne vil have. Vi ville nok allesammen, takke ja til et par millioner hvis de kom ved at spille lotto?
Men når vi taler manifestation så drejer det sig virkelig om at være specifik! Eks. Du vil gerne have en kæreste, men du sidder bare derhjemme og venter på han banker på døren!!  Du kommer til at vente LÆÆÆNGE, det sker kun på film! Du bliver nødt at tage ud og betræde de stier som han færdes på! Ja og hvordan skal han være, lille, stor, hvilke værdier skal han have, hvilke kvaliteter er vigtige for dig osv. osv Et andet eks. Jeg vil gerne tabe 10 kilo! Er det realistisk at tabe 10 kilo, hvad vil det give dig at tabe 10 kilo?  En lækker krop, bedre velvære, tilfredshed med dig selv, bedre udstråling? Giver det mening - altså det med at være specifik?  Universet kan ikke opfylde dine ønsker hvis ikke du engang selv ved hvad det er du vil have! Hvis det er en kæreste du ønsker, jamen så et det nok ikke det samme du og din nabo går efter.  Eller at tabe 10 kilo, måske er det heller ikke det samme for dig og din nabo. Den ene vil tabe sig pga. udseende, den anden vil gerne have en smertefri krop.  Tilbage til mit kursus, mit ønske blev meget specifikt - jeg turde godt mærke det i <3'et og det føltes meget rigtig. Jeg turde også sige det højt og med kæmpe overbevisning om at det lykkedes! Men det var jo bare 1. skridt. Det næste skridt, det var ikke lige så let for mig, for det drejer sig om, at HANDLE. Ja hvad betyder det så, det betyder, at du skal være modig og ikke gøre som du plejer! Det kan være lidt angstprovokerende, men det er jo lidt som beskrevet tidligere - du må betræde de stier hvor dine ønske befinder sig og det er uanset om det er en kæreste, en ny krop, eller alt mulig andet. Det sidste step er frygten - at se frygten i øjnene eller være i øjenhøjde med FRYGTEN.  Har du nogensinde set frygten i øjnene? Det har jeg flere gange - og til min overraskelse fundet ud af, at den faktisk ikke er så stor - men lige når jeg står i situationen så føles den på størrelse med Mount Everest og 24 sommerfugle-farme som blaffer i min mave.  Da jeg fornyelig afsluttede mit kursus - skulle jeg se frygten i øjnene og fandt ud af da jeg kiggede på den - ALTSÅ RIGTIG KIGGEDE PÅ DEN, at så var den faktisk ikke særlig stor og der faktisk var tale om, en form for beskyttelse for ikke at lande et sted hvor jeg tidligere havde været og absolut ikke vil tilbage til igen!! Så er du klar til 2020? Mit 2020 ser bla. sådan ud: - Mindre sukker.  - Dans – det gør mig virkelig glad. - Meditation. - Flere gåture i naturen – den natur kan altså noget. Hvad vil du manifestere for 2020? Jeg ønsker jer alle et lykkebringende og helt vildt lækkert nyt år. Husk hjertet tager aldrig fejl. #2020bringit #tingmithjertesiger <3


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle