• Jeanette

Livet er SKØNT!Ja, jeg synes livet er SKØØNT!!! - Naturen viser sig fra sin smukkeste side og de flotteste farver, regner det indimellem, ja PYT. Jeg er glad for mit liv, helt ind i cellerne. Betyder det så at jeg er aldrig er udfordret - NEJ!

Jeg er udfordret som alle andre. Jeg vælger bare at være positiv og se positivt på livet. Så vil nogen nok spørge om jeg aldrig er ked, sur, irriteret  - jo selvfølgelig, men alting bliver nemmere, hvis man kan sige PYYYYTT og jeg tænker der er en læring i alt!!

Har du en Pyt-knap??

Har du tænkt på, at det som ‘tricker’ dig hos andre mennesker, tit er noget du selv besidder, men bare ikke en side du er stolt af. Men istedet for at slå dig selv oveni hovedet, så er det måske en god ide at kigge indad - og se på hvad du selv kan ændre og sige tak for, at du fik vist lige præcis den udfordring - vi kan jo ikke ændre på noget vi ikke ved

Jeg har lige ligget på langs en lille uges tid, fordi min ryg ‘satte sig fast’ det krævede en del ture til kiropraktor. Kiropraktoren sagde du skal helst ikke ligge for meget ned, eller sidde i den samme stilling for længe - men hvad gør man, når man så oveni bliver ramt af influenza? Jeg lagde mig ned for det var hvad jeg kunne. Hvad vil jeg egentlig sige med dette? Jo min krop havde måske tidligere ‘banket på’ og sagt, “sæt lige tempoet ned Jeanette” og hvad gjorde jeg? Ja ja jeg gør det lige om lidt, jeg skal BARE LIGE..... Så min smukke helt igennem fantastiske krop tog handling, når du ikke vil høre - YES så må du FØLE. Tak kære krop - jeg forstår nu budskabet og kigger ind i, hvad det er du prøver at vise mig.

Vi har alle vores udfordringen, men spørgsmålet er hvordan du vælger at tackle dem. Kigger du udfordringen i øjenene eller siger “det er alle de andres skyld, jeg kunne ikke have handlet anderledes”? Vi har ALTID et valg! Husk det og det er kun dig kan beslutte om du vælger, det der ligger lige til højrebenet, eller du vælger det som ikke er det nemmeste men det som føles rigtig for dig, men som måske kræver at du skal ud af den comfortzone!

#tingmithjertesiger

72 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle