• Jeanette

Hvordan håndterer du frygten?Kære kvinder

Ja, der er stadig liv i YoFeGu ❤️💖

Selvfølgelig har Corona sat en naturlig stopper for en masse aktiviteter. Lige nu har statministeren igen “lukket” delvist ned for DK. Hvad betyder det for YoFeGu, det ved jeg ikke endnu.


Denne Corona-pandemi har sendt mange af os igennem den “store maskine” af FRYGT.

Mærker du denne frygt?


Jeg har valgt, at se på hele situationen, på den måde jeg finder det er bedst for mig og mine, men selvfølgelig har jeg overholdt de restriktioner som vores regering har udstukket. Jeg har ingen kontrol over situationen og gør hvad jeg kan for at få det bedste ud af den.🙏😊


Men lad os kigge på frygten🥺

Hvad er det den gør ved os?

Hvordan mærker du den? Og kan du mærke den?


For nogle fylder frygten ALT!

Så meget, at det nærmest kan være intimiderende og det bliver svært at trække vejret. Har du egentlig prøvet at kigge den i øjnene og så finde ud af den slet ikke er så farlig. Men det er alle de tankerne der suser rundt i hovedet som gør, den får lov at fylde.

Hvad nu hvis vi kigger på det som en film? 🎬

Du glæder dig til at se filmen😀 Den starter godt, filmen er god du er cirka halvvejs og lige pludselig så er det slutscenen og rulleteksterne kører henover skærmen!?🤔 hov hvad skete der lige?? Hvor blev resten af filmen af?

Det er lidt det samme der sker når FRYGTEN dukker op og vi giver den plads til at fylde alt. DU ved hvad der vil ske for din hoved arbejder på højtryk og FRYGT-filmen er klar til afspilning og du kender slutningen. MEN er det SANDT?


Bliver slutningen anderledes hvis du stopper op og kigger på det? 🤔 Måske er det muligt at erstatte frygten med nysgerrighed?? Tænk hvis filmen får en ny slutning, fordi du turde være nysgerrig 😬🤩

124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle