• Jeanette

Hvad bruger du naturen til?


Jeg startede i september en ny uddannelse Livsforvandleruddannelsen - og det er en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv.

Hvorfor?

Fordi jeg bliver nødt til at mærke hvad det er af gamle mønstre som prøver at stoppe den udviklingsrejse jeg er på. Min overbevisning er at denne rejse først stopper når jeg ikke skal være her mere.

Jeg tror hvis ikke vi ændre og udvikler os, så får vi også samme resultat som tidligere og hvis det virker for dig, jamen så forsæt endelig. For mig er der flere af de gamle mønstre og den gamle adfærd der ikke længere duer som jeg arbejder på at ændre, så jeg kan skabe plads til lige præcis det liv som er jeg er skabt til. Jeg vil gerne leve livet autentisk.

Hvad har det så med naturen at gøre? Jeg har egentlig altid vist at naturen har en stor indflydelse på mig - men jeg har bare ikke gjort så meget brug af den😔 Jeg skulle altid lige........ Kender du det?

Jeg skulle altid lige, vaske tøj, gøre rent, købe ind, bla.bla.bla...... altså alt i mit ydre skulle være perfekt og så måtte jeg vente med at opfylde mine behov for at færdes i naturen.

Nu har jeg lært hvor STOR en betydning det har for mig at være i naturen - det er her jeg tager de dybeste og mest livgivende vejrtrækninger, det er her jeg bliver healet, bare ved at være mig uden at skulle præsterer noget som helst.

Det er i naturen min krop henter healing og energi, om det i skoven, ved havet eller bare en stille gåtur hvor jeg ser på alt omkring mig, istedet for at skynde mig.

Ja, naturen kan bruges til meget, også som stressterapeut.

Hvordan bruger du naturen? Mærker du hvad den kan?
32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle