Om Mig

Jeg er en kvinde, der har prøvet meget gennem livet.

Jeg har i en stor del af mit liv valgt at leve i rollen både som offer og som pleaser.

Min intuition har altid været meget veludviklet, hvorfor jeg har mærket og fornemmet ting, situationer og andres følelser, og ofte uden de personer jeg mærkede det på vegne af, nødvendigvis selv var klar over det. Det har været hårdt, da det har betydet, at jeg jævnligt har taget alle andres ”shit” ind, nogle gange som var det mit eget.Men det har sat min egen situation og dømmekraft fuldstændig ude af kurs, fordi jeg var forvirret over alt det, jeg mærkede. Dette betød, at jeg for en periode lukkede ned for min intuition og det spirituelle, fordi det var for ’farligt’. Da jeg samtidig oplevede at få nogle slag over fingrene, når jeg gav udtryk for mine følelser og tanker, resulterede dette i, at jeg blev så usikker, at jeg fungerede bedst, hvis bare jeg passede på alle andre end mig selv – derfor lukkede jeg ned for Jeanette.

DSC01698.JPG
75FDDB8A-A16B-4780-B628-66C709F109C2.JPG

Måske er dette årsagen til, at jeg i starten af tyverne udviklede en spiseforstyrrelse.

Det startede med at jeg var ’tyk’!
Uanset, hvilket spejl jeg kiggede i, så jeg en TYK pige og det var sådan set lige meget, hvad mine relationer sagde og hvad omverdenen gav udtryk for. I min verden var jeg TYK………. Så en dag tænkte jeg, hvad sker der egentlig, hvis jeg nu går ud og kaster op????? Det var egentlig ok – og jeg følte mig tom og lettet indeni bagefter, eller ihvertfald i starten. Men lige pludselig blev det enormt kontrolleret. Jeg bøvlede med nogle følelser, som var svære, så jeg overbeviste mig selv om, at lige nu og her ville det hjælpe, hvis jeg spiste og så kastede op = alle de dumme og svære ting ville forsvinde!

Naivt – Ja, det kan du godt kalde det, men det var sådan jeg fungerede og det blev værre og værre og mere og mere kontrolleret! Jeg blev nærmest ekspert i at kaste op, helt lydløs, så ingen og jeg mener ingen, vidste noget om min spiseforstyrrelse!

Følelsesmæssigt blev jeg nærmest revet midt over – fordi jeg jo ud af til skulle vise den ’pæne pige’ mens mit indre var KÆMPE KAOS. Det var meget tydeligt, at så snart jeg gik uden for døren, var mit liv upåklageligt pænt – Men så snart min hoveddør blev lukket, lignede min lejlighed et bombet lokum (ja undskyld sproget) men det er et faktum, og lejligheden beskrev lige præcis, sådan som jeg så ud og følte det indvendigt.

Jeg kom heldigvis ud af min spiseforstyrrelse – men det har været et langt og meget sejt træk og jeg har arbejdet med mig selvstort set lige siden. Jeg har skrællet løget, lag for lag, så det du ser i dag, det svarer til, hvordan min virkelighed ser ud. Betyder det så, at jeg krænger min sjæl ud for alt og alle? NEJ, men det du ser, er det jeg er!

PRIVAT:

Jeg er mor til 2 store piger og bor sammen med min dejlige kæreste.

Jeg har nok altid vidst, at der er mere mellem himmel og jord, end det vi kan se og mærke, men har ikke turde tro på, at mine fornemmelser var rigtige. Så i dag, uden at det skal blive for spirituelt, så siger jeg de ting højt som jeg mærker, for nu ved jeg, hvorvidt der er min egen, eller andre personers situation, jeg tager stilling til.

Jeg er uddannet massageterapeut og coach.

En behandling på briksen er blid massage og healing med dig i fokus.