Blomsterknopper.jpg
DSC01262_edited_edited.jpg

Min Vision

YoFeGu står for Your Feminine Guidance – og stedet er kun for Qvinder, sorry guys.

Jeg har startet YoFeGu, fordi jeg synes, der mangler et sted for unge piger og kvinder i alle aldre, som er udfordret i livet.

Det kan være spørgsmål som:

  • Hvem er jeg?

  • Hvad skal jeg?

  • Hvor vil jeg hen?

  • Hvorfor gør livet ondt?

  • Hvad er meningen, hvorfor er det så svært at leve op til alle de normer krav, som omverdenen stiller?

  • Hvilken indflydelse har de sociale medier på min virkelighed, hvor meget er jeg styret af det?

 Jeg har et stort ønske om at hjælpe dig med at finde svaret, og gøre præcis det, der er det rigtige for dig.Husk på - at det at være i livet - og få det bedste ud af det, ikke er ”one size fits all” - for hvem kender din virkelighed?

 

Din rygsæk har stor betydning for, hvordan du lever, og med rygsæk mener jeg, de ting du har fået med i din opvækst. Hvordan er du blevet opdraget, hvordan har du levet derhjemme, har du levet i en kernefamilie, er du skilsmissebarn, har du søskende, har dine forældre haft arbejde, er de faglærte eller ufaglærte, har der været kærlighed eller skulle du gå på listefødder, hvilke regler har du haft at leve efter?

Når du mødes med dine venner, din omgangskreds, anden familie m.v., så vil du møde mennesker, som har et andet indhold i deres rygsække, end det indhold du har i din. Vi tiltrækkes ofte af andre mennesker, som har et indhold i rygsækken, der tilnærmelsesvis ligner vores eget, i hvert fald ved første øjekast. Men når du kommer længere ned i rygsækken hos de mennesker, som du møder på din vej og oplever, at der faktisk kan være store forskelle på jeres indhold i livet, kan dette have stor indflydelse på, om I matcher hinanden. Det kan måske være svært at komme på bølgelængde, eller helt forstå den andens valg på visse områder. 

Hvad nu, hvis du er vokset op i den overbevisning, at dit indhold i rygsækken (livet) er det eneste rigtige, og ikke er parat til at ændre på det, hvordan bliver det så at møde andre mennesker med et andet indhold? Bliver det mon let at indgå i en relation?

Min styrke, er at stille spørgsmål og finde den røde tråd i givne situationer. Nogle gange er det blot et lille spørgsmål, der kan ændre selv store udfordringer i positiv retning, eller din måde at se og opfatte verdenen på. 

Jeg har erfaret, at mange kvinder lever meget i deres hoved, og glemmer at mærke efter i kroppen.

I min verden er det meget nemmere at navigere, hvis vi bruger hele kroppen. Hvis vi er meget i hovedet, er det nemt at overtænke. Kender du det: Du skal træffe en beslutning, som egentlig er lige til højrebenet og du sikker i din sag, men så tænker du – hvad nu hvis..? og lige pludselig ændrer du alligevel mening. Sådan kan du blive ved med at ændre mening flere gange, for til sidst at være helt i vildrede.

Hvis du derimod kun lever efter, hvad du mærker i kroppen, så kommer følelserne nemt til at tage over. Det er godt at mærke efter, men nogle gange kan følelserne fylde så meget, er det bliver umuligt at træffe en reel beslutning.

Jeg vil lære kvinder, at kroppen ikke behøver at være delt op i 2 bokse.

Hvad mener jeg med 2 bokse?

Jo, boks 1 er = med hovedet (alle de tanker vi går rundt med - dem som kan narre os, og sende os andre veje end det, som hjerte/maven fortæller)

Boks 2 er = Kroppen (mærke og lytte hvad kroppen fortæller)

Det er faktisk ret ofte at disse to bokse ikke er forbundet, hvilket besværliggør kroppen i at kommunikere og give beskeder, så du lever i den bedste udgave af dig selv. Når du er i balance, kan du mærke alt, hvad der er godt og mindre godt for dig.

Jeg har selv levet med en boks 1 og en boks 2 – i dag eksisterer boks 2 ikke længere for mig. 

Der er ÉN boks = hele mig (hoved + kroppen) Nu tillader jeg kroppen at mærke og sende signaler, så der er større balance. Betyder det så, at jeg altid er i balance - HELL NO - jeg er jo også bare en helt almindelig kvinde som tror på, at jeg skal selvudvikle indtil den dag, hvor jeg ikke er her mere.

Jeg vil gerne arbejde med alle kvinder, unge som ældre, men mit hjerte bløder for unge piger og kvinder med spiseforstyrrelser/selvskade og ondt i livet. Det kan fandeme være svært at leve i dagens Danmark, med alle de sociale medier og alle de uskrevne regler om, hvordan vi skal – se ud, opføre os, ikke opføre os, bevæge os og hvad vi må sige højt.

Jeg ser piger/kvinder, som lider og skal igennem en masse. Der er bebrejdelser, bekymringer, angst og frygten for at se i øjnene på deres omgivelser og ikke mindst manglende forståelse fra omverdenen. FOR HVEM FANDEN FORSTÅR HVAD DER FOREGÅR?

Ingen forstår - og det er min opfattelse, at den "ramte" dårligt selv forstår, hvorfor eller hvornår det skete og hvad der ligger til grund. 

Så, hvordan mon det er, at skulle stå til regnskab 24 timer i døgnet for alt, hvad der foregår i dit liv?
Jeg tænker ikke det er rart, for så bestemmer du jo ikke selv. Det må være som at leve i fængsel, der er KONTROL, KONTROL OG KONTROL og skemaer der bliver udfyldt, og hvis ikke tallene stemmer, så kommer der konsekvenser! Men er det den rigtige måde at nå fremskridt på? Måske i nogle situationer fordi det drejer sig og liv eller død, men tror jeg, du kan komme meget længere med kærlig forståelse og kærlig kommunikation.

 

Jeg vil stille spørgsmål og jeg vil også STILLE KRAV! Men der vil aldrig være krav om, hvad der skal stå på vægten - DET ER JEG FULDSTÆNDIG LIGEGLAD MED! Jeg har ikke noget krav til, hvad din BMI bør være!

Jeg er IKKE din mor, far, læge, psykiater eller psykolog.
Jeg er din mulighed, for at lære at mærke efter og mærke dig selv, og for mig drejer det sig om DIG, hele dig. 

Sammen skal vi finde frem til, at DU synes, at DU ER DEN VIGTIGSTE PERSON I DIT LIV, så du derfra kan gøre det bedste for dig. Kun du ved, hvad det bedste er - og det er meget nemmere at se og mærke, når der er balance mellem krop og sind og der kun er én sammenhængende boks at handle ud fra. 

Sker det på kun en behandling? NEJ, det kræver et samarbejde mellem dig og mig, og vigtigst af alt dit ønske om at mærke kroppen. Kan det være overvældende at skulle vise sig frem? Øjjj ja, men alt det vil foregå meget nænsomt og i det tempo, som passer dig! Jeg har ingen krav til, hvornår og i hvilken rækkefølge du skal gennemføre behandlingen, så hvis en dag er bedre til samtale fremfor massage, jamen så gør vi det. Der er ingen skemaer at udfylde. Det eneste jeg forventer er, at du vil gøre, hvad du kan, for at være til stede lige her og nu.

 

 

Jeg glæder mig til at møde dig.